روش کلاس ها و تدریس خصوصی با استاد حرفه ای(۳ تا ۶ ماه) کلاس های خصوصی با مدرس حرفه ای(دارای مدرک آیلتس و پیشینه دست کم ۳ ساله تدریس) میتواند شما را از سطح پایه در کمتر از ۵ ماه به مدرک آیلتس یا تافل قابل قبول حدود نمره ۶ تا ۷ آیلتس و ۸۰ تا ۹۵ تافل برساند.

سطح پایه به معنای اطلاعات عمومی شما از زبان انگلیسی از دوران دانشگاه یا کلاس های زبان آموزشگاهی از قبل هست که آن ها را ماه ها یا سال ها پیش رها کرده اید. اگر تحصیلات دانشگاهی ندارید و هرگز قبل از این در هیچ آموزشگاهی زبان نخوانده اید و هیچ تماسی هم با زبان انگلیسی به هیچ شکلی نداشته اید(که البته کمتر متقاضی آیلتس/تافل این شرایط را دارد)، باید دست کم ۲ ماه دیگر به عدد بالا اضافه کنید.

گرچه برخی ادعای رسیدن به مدرک آیلتس در کمتر از ۶ ماه را کاملا رد میکنند، این ادعا کاملا واقعی است و علاقمندانی که بدنبال رسیدن به نمره های مناسبی از آیلتس یا تافل هستند و سطح آنها کاملا ابتدایی و پایه است میتوانند به سادگی با شرکت در کلاس های گروه آموزشی مهندس ابوالقاسمی چنین دوره هایی را تجربه نمایند.

کارنامه زبان آموزان دوره های پیشین ما به روشنی نشان دهنده واقعی بودن چنین ادعایی هست. ۲٫ از سطح مبتدی تا آیلتس/تافل با شیوه آموزشگاهی (۱ تا ۲ سال) زمانی که صحبت از بازه زمانی ۱ تا ۲ ساله برای رسیدن به نمره ۶ تا ۷ آیلتس یا ۸۰ تا ۹۵ تافل در سیستم آموزشگاهی و موسسات آیلتس میشود برخی گمان میکنند مدرسان خصوصی برای “بازار گرمی” این ارقام را اعلام کرده اند. گشتی در اینترنت بزنید و با شماره آموزشگاه ها که در سایت هایشان موجود است تماس بگیرید. بازه زمانی ۱ تا ۲ ساله از سطح پایه تا نمره ۶ تا ۷ آیلتس به شما اعلام خواهد شد(درصورتی که مجبور نباشید هیچ ترمی را دوبار بگذرانید!). در روش آموزشگاهی همانند روش خودخوان خواه ناخواه با برخی از دوباره کاری ها، زیگ زاگ رفتن و هدررفت زمان روبرو خواهید بود ولی با تمامی این کاستی ها برخی از زبان آموزان تنها با تکیه بر همین روش میتوانند در پایان به مدرک آیلتس یا تافل دست یابند.

این یک واقعیت است که مدت زمان لازم تا لحظه در دست گرفتن مدرک بسیار دراز و از آن مهم تر نامعلوم است. اگرچه بسیاری از آموزشگاه ها در ظاهر یک برنامه مشخص و آشکار از روز نخست تا روز پایانی برای رساندن زبان آموز به مدرک آیلتس یا تافل دارند، در عمل بسیاری از ترم ها تکرار شده و در برخی از آموزشگاه ها حتی برخی از ترم ها به دلیل به حد لازم نرسیدن زبان آموزان اصلا تشکیل نمیشود و زبان آموزان بسیاری عملا در میانه راه مانده و به دلایل مختلف(مثل عوض شدن استاد ها یا حس بد نتیجه نگرفتن از سیستم) ناگزیر از عوض کردن آموزشگاه خود خواهند بود.

با در نظر گرفتن تمامی این عوامل میتوان بازه زمانی لازم در سیستم آموزشگاهی و موسسات زبان را از سطح کاملا مقدماتی و پایه تا سطح آیلتس یا تافل را چیزی حدود دست کم ۱ سال تا ۲ سال در نظر گرفت که البته هم با توجه به ویژگی های زبان آموز و هم با توجه به ویژگی های موسسه مورد نظر ممکن است متفاوت باشد ولی کمتر از این میزان نیست.

۳٫ شیوه خودخوان یا خودآموز بدون مدرس (۲ سال تا چندین سال = افتادن در چرخه تکرار آزمون) فراوانی منابع قابل دانلود و سایت های ارائه دهنده نکته ها و اطلاعات رایگان به ویژه از سال ۱۳۹۳ تا به امروز سبب شده بسیاری دچار این “توهم” بشوند که به سادگی خواهند توانست بدون استاد و مدرس، “خودشان” در مدت زمانی نسبتا کوتاه مدرک آیلتس/تافل را در دست بگیرند و آموزشگاه ها و مدرسان این حوزه را افرادی “سودجو” میدانند.

بنا بر آنچه به ویژه در ۵ سال گذشته دیده ام کمتر از ۰٫۱ % از زبان آموزان، که بیشتر آن ها را (۱) نخبه های کشور و برخی دانشجویان دانشگاه های برتر ایران، (۲) افرادی با چندین سال سابقه استفاده از زبان انگلیسی در کار/تحصیل، (۳) افراد دارای سابقه چندین سال فراگیری زبان انگلیسی در آموزشگاه ها تشکیل میدهند میتوانند بدون استاد و تنها با تکیه بر منابع در آزمون آیلتس/تافل موفق باشند. اکثریت مطلق کسانی که شیوه خودآموز یا خودخوان را در پیش میگیرند با تحمل فشار روانی فراوان و حرکت در تاریکی مطلق هرگز نخواهند توانست خود را به مقصد برسانند ومدرک آیلتس/تافل را در دست بگیرند.

بسیاری از ایشان که ناچار به تکرار ۴ یا ۵ بار(موردهایی که به چشم دیده ام!) شده اند، در نهایت نه تنها از کلاس خصوصی گران ترین استاد ها هم بیشتر هزینه پرداخته اند، از رسیدن به نمره باز مانده و موقعیت های تحصیلی/مهاجرتی خود را از دست داده اند و در پایان در تماس با همان مدرسان “سودجو” بدنبال نسخه های جادویی رسیدن به نمره یا “خ-ر-ی-د-ن” و یا “ج-ع-ل” مدرک میباشد. اما درصد بسیار کوچکی که با روش خودخوان به نتیجه میرسند، معمولا با جستجو در اینترنت بهترین منابع آیلتس را شناسایی کرده و آن ها را دانلود میکنند و با تکیه بر استعداد خود در زبان انگلیسی با شیوه آزمون و خطا میتوانند دست کم در ۲ مهارت از ۴ مهارت به نتیجه برسند. این شیوه دست کم به ۲ بار شرکت در آزمون آیلتس/تافل نیاز خواهد داشت و درصد کسانی که به نمره های بالاتر(۷ و بالاتر) میرسند حتی کمتر خواهد بود.

پیش نیاز و مقدمه آموزش

  1. لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی.
  2. لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی.
  3. لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی.
  1. لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی.
  2. لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی.
  3. لورم ایپسوم یا طرح‌نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی.

لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود. طراح گرافیک از این متن به عنوان عنصری از ترکیب بندی برای پر کردن صفحه و ارایه اولیه شکل ظاهری و کلی طرح سفارش گرفته شده استفاده می نماید، تا از نظر گرافیکی نشانگر چگونگی نوع و اندازه فونت و ظاهر متن باشد.

نویسنده admin

دیدگاهتان را بنویسید